Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g414g1448kcal49.6g268.8g9.1g37.2g
Oliiviöljy 69g610kcal0g0g68.9g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 115g25kcal0.4g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4224kcal104.4g550.2g156.4g75.8g
Valittu annoskoko625g2112kcal52.2g275.1g78.2g37.9g
Annoskoko puolitettuna313g1056kcal26.1g137.6g39.1g19g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761