Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 249g114kcal1.2g20.5g0.5g10g
Kananmuna kuoreton 108g154kcal13.4g0.3g11g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g72g22kcal0.7g2.9g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 196g542kcal3.9g5.9g54.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1662kcal38.4g59.2g133g20g
Valittu annoskoko625g831kcal19.2g29.6g66.5g10g
Annoskoko puolitettuna313g416kcal9.6g14.8g33.3g5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957