Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha136g226kcal25.8g0g13.6g0g
Kaali, valkokaali170g36kcal2g5.8g0.3g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 187g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g15g13kcal0.7g2.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Hunaja 5.1g17kcal0g4.1g0g0g
Hunaja 2.4g7.9kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g795kcal61.6g43.2g39.6g13g
Valittu annoskoko625g398kcal30.8g21.6g19.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal15.4g10.8g9.9g3.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821