Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman253g429kcal30.3g0g25.3g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)126g152kcal3.8g5.2g12.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g32g117kcal4.4g22.9g0.8g1.3g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g95g81kcal2.9g4.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1754kcal100.2g65.4g103g2.6g
Valittu annoskoko625g877kcal50.1g32.7g51.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g439kcal25.1g16.4g25.8g0.7g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632