Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss252g68kcal2g12.9g1g7.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g126g95kcal2.4g20.2g0.3g1.3g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g81g129kcal12.9g0.8g7.3g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g14g17kcal0.4g0.8g1.3g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi151g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g620kcal35.6g69.8g19.8g17.8g
Valittu annoskoko625g310kcal17.8g34.9g9.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna313g155kcal8.9g17.5g5g4.5g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822