Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g199g1195kcal47.8g13.1g107.6g0g
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.5g0g
Liivatelehti, gelatiini149g521kcal127.9g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g100g339kcal3g3g34.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g254kcal5.9g3.2g23.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 5g20kcal0.1g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5391kcal370.8g49.4g413.8g0g
Valittu annoskoko625g2695kcal185.4g24.7g206.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g1348kcal92.7g12.4g103.5g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678