Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)260g288kcal56.3g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 15g109kcal0.1g0g12.3g0g
Sipulikuutiot rainbow65g6.5kcal1g1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g4.9g4.7kcal0.3g0.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)130g52kcal1.4g9.3g0.6g1.8g
Punaviini 97g69kcal0.3g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.2g8.1kcal0.4g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1145kcal121.6g36.8g41g6.4g
Valittu annoskoko625g572kcal60.8g18.4g20.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g286kcal30.4g9.2g10.3g1.6g
Arvot/100g100g92kcal9.7g2.9g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351