Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g240g58kcal2.9g8.2g0.5g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.3g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.8g7.7kcal0.4g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g567kcal53.4g22g27.4g10.8g
Valittu annoskoko625g283kcal26.7g11g13.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g142kcal13.4g5.5g6.9g2.7g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732