Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi166g748kcal10.8g99.7g34.9g5.1g
Voi, 1 tl, 5 g35g253kcal0.3g0.3g27.7g0g
Mascarpone (250g)173g903kcal7.8g7.8g93.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl138g471kcal2.8g4.2g48.4g0g
Baileys, Irish Cream, Original69g242kcal2.2g13.8g10.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g13g41kcal0.9g6.7g0.9g0.3g
Liivate 31g109kcal26.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5531kcal103g265g432.4g10.8g
Valittu annoskoko625g2765kcal51.5g132.5g216.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g1383kcal25.8g66.3g108.1g2.7g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242