Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%375g521kcal71.2g0g26.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 103g143kcal12.9g0.3g10.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1394kcal170.6g11.4g74.2g4g
Valittu annoskoko625g697kcal85.3g5.7g37.1g2g
Annoskoko puolitettuna313g349kcal42.7g2.9g18.6g1g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684