Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali146g31kcal1.7g5g0.3g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g182kcal20.8g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g91g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Siirappi, tumma18g58kcal0g13.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g631kcal47.2g46.6g27.2g9.6g
Valittu annoskoko625g316kcal23.6g23.3g13.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g158kcal11.8g11.7g6.8g2.4g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067