Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g342g256kcal6.5g54.6g0.7g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g68g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g154g350kcal18.4g4g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lanttu 21g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g6.8g17kcal0.2g3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1314kcal52.2g136.4g61.2g12.2g
Valittu annoskoko625g657kcal26.1g68.2g30.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g328kcal13.1g34.1g15.3g3.1g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219