Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja559g928kcal93.4g0.1g61.5g0g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g59g260kcal3.3g2.5g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2390kcal194.4g7.4g175.6g0.2g
Valittu annoskoko625g1195kcal97.2g3.7g87.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g597kcal48.6g1.9g43.9g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.6g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397