Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha163g271kcal31g0g16.3g0g
Kaali, valkokaali326g69kcal3.9g11.1g0.7g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 16g53kcal1.3g10.3g0.3g1.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g144kcal0g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1131kcal74.4g54.4g67.6g20.4g
Valittu annoskoko625g566kcal37.2g27.2g33.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g283kcal18.6g13.6g16.9g5.1g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423