Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi116g833kcal1.2g1.2g92.6g0g
Sokeri 151g611kcal0g150.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 127g182kcal15.9g0.4g13g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g232g1345kcal50.7g22g117.1g24.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5941kcal135.6g347.8g445.4g48.2g
Valittu annoskoko625g2971kcal67.8g173.9g222.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna313g1485kcal33.9g87g111.4g12.1g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606