Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 213g38kcal1.2g5.3g0.9g1.5g
Herkkusieni 119g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus60g208kcal8.3g0.3g19g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g11.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 153g505kcal3.1g4.6g53.6g0g
Basilika, tuore2.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.8g0.1g4.8g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta17g78kcal6.8g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2050kcal55.8g21.8g192g6.8g
Valittu annoskoko625g1025kcal27.9g10.9g96g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g512kcal14g5.5g48g1.7g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.7g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651