Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 417g1336kcal111.5g0g99.8g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g30g96kcal9.1g16.4g0.3g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g89g152kcal1.8g1.4g15.4g0.5g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Korppujauho 30g109kcal3.1g22.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3553kcal265.8g80.6g243.8g4.2g
Valittu annoskoko625g1777kcal132.9g40.3g121.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g888kcal66.5g20.2g61g1.1g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658