Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi269g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 154g341kcal26.9g0g26.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g96g39kcal1.3g7.8g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli77g139kcal6.5g1.7g11.5g0g
Ketsuppi, Felix21g19kcal0.2g4.4g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.2g12kcal0.4g0.3g1g0g
Persilja3.8g0.5kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1099kcal70.8g28.4g78.2g0.6g
Valittu annoskoko625g550kcal35.4g14.2g39.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g275kcal17.7g7.1g19.6g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674