Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 124g898kcal1.5g0.5g100.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 134g460kcal13.7g93.9g1.6g4.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 116g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Sokeri 70g285kcal0g70.1g0g0g
Banaani, kuorittu 165g144kcal1.7g30.2g0.7g3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.2g26kcal0.9g4.9g0.6g2.3g
Leivinjauhe 8.2g15kcal0.4g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3943kcal61.8g406g227.8g20g
Valittu annoskoko625g1971kcal30.9g203g113.9g10g
Annoskoko puolitettuna312g986kcal15.5g101.5g57g5g
Arvot/100g100g316kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700