Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g449g494kcal103.3g0g9.4g0g
Voi 82g593kcal1g0.3g66.4g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g37g144kcal12.1g0g10.4g0g
Korppujauho 41g150kcal4.3g30.6g0.4g2.2g
Persilja 16g4.5kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2770kcal241.8g62.2g173.2g7g
Valittu annoskoko625g1385kcal120.9g31.1g86.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g693kcal60.5g15.6g43.3g1.8g
Arvot/100g100g222kcal19.3g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480