Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 91g69kcal1.7g14.1g0.2g0.9g
Porkkana 159g52kcal1g8.8g0.3g4.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g91g18kcal1.1g2.9g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 227g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g57g159kcal10.8g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g597kcal29.2g51.6g26.6g12g
Valittu annoskoko625g298kcal14.6g25.8g13.3g6g
Annoskoko puolitettuna313g149kcal7.3g12.9g6.7g3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529