Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Sokeri 31g126kcal0g31g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g182g102kcal16.4g9.1g0.4g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)84g92kcal2.4g13.8g2.9g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä71g43kcal0.4g10.7g0g0.8g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli11g5.5kcal0g1.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.3g26kcal6.2g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä69g42kcal0.3g10.4g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g37g15kcal0g3.6g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker31g121kcal0g30.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1422kcal66.4g254g15.4g4.8g
Valittu annoskoko625g711kcal33.2g127g7.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna312g356kcal16.6g63.5g3.9g1.2g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813