Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g116g185kcal20.9g3.9g9.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g128kcal0g0g14.5g0g
Purjosipuli 116g27kcal2.1g2.8g0.2g2.4g
Inkivääri, tuore, silputtu12g9kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g26g79kcal2.2g14.8g1.3g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6kcal0.5g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen12g4.6kcal0.2g1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g116g61kcal6.6g6.1g1.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g174g24kcal3.3g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1068kcal72.8g69g56.2g5.6g
Valittu annoskoko625g534kcal36.4g34.5g28.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g267kcal18.2g17.3g14.1g1.4g
Arvot/100g100g86kcal5.8g5.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171