Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha159g264kcal30.2g0g15.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g167g92kcal2.5g10.8g4.2g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g80g135kcal2g4.8g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1069kcal72g48.6g64.8g6.8g
Valittu annoskoko625g535kcal36g24.3g32.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g267kcal18g12.2g16.2g1.7g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348