Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 149g121kcal2.3g25.2g0.1g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Chili paprika punainen6.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sitruuna kuorittu 3.3g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4g8.6kcal0.5g0.9g0.3g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g100g120kcal20.9g0g4g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss33g18kcal1.9g1.8g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g619kcal53.4g73.2g9.6g14.4g
Valittu annoskoko625g309kcal26.7g36.6g4.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g155kcal13.4g18.3g2.4g3.6g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.9g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491