Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 96g592kcal23.1g6.3g51.9g6.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl55g187kcal7.7g30.8g3.7g6g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g76.9g1.3g3.8g
Rypsiöljy 41g364kcal0g0g41.2g0g
Vehnälese 14g31kcal1.8g2.1g0.6g5.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 137g61kcal0.4g13.7g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g55g196kcal0.2g48.9g0.4g2.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 21g76kcal3.8g2.3g4.5g6.3g
Hunaja 41g136kcal0.2g33.3g0g0g
Siirappi, tumma55g176kcal0.1g40.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4394kcal97g510g207.4g61.4g
Valittu annoskoko625g2197kcal48.5g255g103.7g30.7g
Annoskoko puolitettuna313g1099kcal24.3g127.5g51.9g15.4g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500