Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 159g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt159g73kcal5.1g7.6g2.4g0g
Ruokasuola jodioitu 2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 127g99kcal22.4g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 159g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g4g27kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g674kcal62g71.2g13.2g3.8g
Valittu annoskoko625g337kcal31g35.6g6.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g169kcal15.5g17.8g3.3g1g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519