Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Flora punainen, annos 10g12g66kcal0g0g7.4g0g
Soijarouhe, tumma, 30g123g396kcal61.3g36.8g0.6g6.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 61g202kcal1.2g1.8g21.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g245g49kcal3.2g7.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1526kcal136.2g109.6g60.6g19.6g
Valittu annoskoko625g763kcal68.1g54.8g30.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g382kcal34.1g27.4g15.2g4.9g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721