Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g5.7g31kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Bataatti, kuorittu 243g197kcal3.8g40.9g0.1g7.3g
Lanttu 232g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g776kcal24.6g113.6g18.2g27.8g
Valittu annoskoko625g388kcal12.3g56.8g9.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna313g194kcal6.2g28.4g4.6g7g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951