Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g142g108kcal22.6g2g1g0.6g
Tomaattimurska 142g42kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 283g300kcal11.3g54.8g2.5g4.9g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.3g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1157kcal71.8g140.6g30g19.2g
Valittu annoskoko625g579kcal35.9g70.3g15g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g289kcal18g35.2g7.5g4.8g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.2g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240