Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g202g485kcal17.8g95g3.6g24.2g
Ketsuppi 54g49kcal0.7g10.3g0.2g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)148g267kcal34.1g0g11.9g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g67g263kcal16.2g0.7g21.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro14g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.4g9kcal0.4g1.7g0g0g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2338kcal178g216.6g77.8g50.4g
Valittu annoskoko625g1169kcal89g108.3g38.9g25.2g
Annoskoko puolitettuna313g585kcal44.5g54.2g19.5g12.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424