Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.1g59kcal0.1g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g326g65kcal4.2g9.8g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.1g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g31g99kcal15.3g9.2g0.2g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 41g134kcal0.8g1.2g14.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g68kcal4.6g0g5.4g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)41g159kcal11.8g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1265kcal78.6g57g79.4g8.8g
Valittu annoskoko625g633kcal39.3g28.5g39.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna312g316kcal19.7g14.3g19.9g2.2g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458