Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)61g52kcal0.6g2.1g4.3g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g215g37kcal3.4g4.7g0.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl306g92kcal14.1g5.8g0.9g4.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.1g55kcal0g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g496kcal37.4g29.4g23.6g11.2g
Valittu annoskoko625g248kcal18.7g14.7g11.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g124kcal9.4g7.4g5.9g2.8g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207