Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g22g84kcal0.2g20.4g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g13g2.1kcal0g0.4g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g111g111kcal15.6g1.9g4.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)222g189kcal2.2g7.8g15.6g0g
Sieni tatti, hapero 222g61kcal4.1g6.4g1.1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g959kcal45g76.8g48.6g9.4g
Valittu annoskoko625g479kcal22.5g38.4g24.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g240kcal11.3g19.2g12.2g2.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234