Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g231g138kcal3.5g30g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Naudanpaisti 185g205kcal39.9g0g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 5.1g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 138g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g869kcal89.6g68.2g25.6g6.2g
Valittu annoskoko625g435kcal44.8g34.1g12.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g217kcal22.4g17.1g6.4g1.6g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393