Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 195g278kcal24.3g0.6g19.9g0g
Kuohukerma118g401kcal2.4g3.5g41.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 18g69kcal0.4g0.4g7.4g0g
Paprika punainen 59g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Tonnikala öljyssä 177g336kcal48g0g15.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g59g12kcal0.4g2.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2225kcal152.2g18.8g169.8g3.8g
Valittu annoskoko625g1113kcal76.1g9.4g84.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g556kcal38.1g4.7g42.5g1g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005