Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 161g56kcal7.4g3.1g0.5g4g
Kasvisliemikuutio 4.4g14kcal0.4g0.6g1g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g311kcal24.4g11g16g9.4g
Valittu annoskoko625g155kcal12.2g5.5g8g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g78kcal6.1g2.8g4g2.4g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264