Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g164g442kcal26.2g0g37.6g0g
Lohifilee 421g822kcal78.6g0g56.8g0g
Timjami 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4.7g6.1kcal0.1g1g0.3g0.7g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 28g7.6kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2567kcal212g4.2g190g3.2g
Valittu annoskoko625g1283kcal106g2.1g95g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g642kcal53g1.1g47.5g0.8g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391