Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g144g24kcal2.7g3g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g65g181kcal12.3g0g14.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 287g636kcal50.3g0g48.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g32g291kcal0g0g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2319kcal132.6g16.4g191.8g4.2g
Valittu annoskoko625g1159kcal66.3g8.2g95.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g580kcal33.2g4.1g48g1.1g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492