Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile357g475kcal67.9g2.5g21.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g188g525kcal33.8g0.9g43.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80g225kcal15.3g0g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2450kcal234g6.8g164.4g0g
Valittu annoskoko625g1225kcal117g3.4g82.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g613kcal58.5g1.7g41.1g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731