Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 68g264kcal1.4g1.5g28.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g17g10kcal2.4g0.5g10.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohi meri, filee 338g559kcal56.6g0g37.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 73g242kcal1.5g2.2g25.6g0g
Kananmuna omega56g73kcal7.4g0.2g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)54g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Soijajauho rasvainen 8.4g39kcal2.9g2g2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2407kcal145.8g18.4g216.2g3.8g
Valittu annoskoko625g1203kcal72.9g9.2g108.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g602kcal36.5g4.6g54.1g1g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653