Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha359g595kcal68.1g0g35.9g0g
Sipuli 41g12kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 103g66kcal3.3g4.9g3.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g15g41kcal1.3g7.9g0.2g2.1g
Chili paprika punainen10g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)21g41kcal0g9.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 77g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1712kcal163.8g51.4g93.4g5.6g
Valittu annoskoko625g856kcal81.9g25.7g46.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g428kcal41g12.9g23.4g1.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905