Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl124g556kcal8.8g79.1g23.5g4.1g
Voi 49g359kcal0.6g0.2g40.2g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g185g630kcal3.7g5g66.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g124g334kcal9.9g14.8g24.7g0g
Sokeri 53g213kcal0g52.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.2g25kcal0g6.1g0g0g
Kinuskikastike 62g262kcal0.6g35g13.2g0g
Daim 56g17g94kcal0.6g10.4g5.5g0g
Liivatelehti, gelatiini5.3g18kcal4.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4982kcal57.4g406.2g347.6g8.2g
Valittu annoskoko625g2491kcal28.7g203.1g173.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g1246kcal14.4g101.6g86.9g2.1g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939