Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 73g242kcal7.4g42.6g2.6g8.4g
Rusina 23g67kcal0.6g13.8g0.1g2.2g
Aprikoosi, kuivattu 18g40kcal1g8g0.1g1.3g
Auringonkukansiemen 18g109kcal4.2g2.3g9.1g1.1g
Mantelilastu (A la meira)14g83kcal3.3g0.9g7.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g9g33kcal0g8.2g0.1g0.4g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g9g26kcal0.3g6.2g0g0.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 459g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1207kcal33.6g165.4g38.8g28.4g
Valittu annoskoko625g603kcal16.8g82.7g19.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna313g302kcal8.4g41.4g9.7g7.1g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997