Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g174g217kcal36.5g0g7.8g0g
Pekoni (Dulano)41g104kcal7.3g1.3g7.7g0g
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Palsternakka 116g74kcal0.6g13.7g0.5g5.2g
Selleri, annos 50g43g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Paprika punainen 15g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g966kcal91.4g43g44.2g14.6g
Valittu annoskoko625g483kcal45.7g21.5g22.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g242kcal22.9g10.8g11.1g3.7g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067