Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 103g352kcal10.5g71.8g1.2g3.6g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g173kcal0.2g0.2g18.9g0g
Maito, Kevyt79g36kcal2.5g3.8g1.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl87g113kcal11.4g0.3g7.2g0g
Sokeri 67g272kcal0g67g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g16g60kcal0.1g14.5g0.2g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g237g81kcal0.5g16.8g0.7g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2253kcal51.8g366.8g58.8g16.2g
Valittu annoskoko625g1127kcal25.9g183.4g29.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g563kcal13g91.7g14.7g4.1g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068