Smetana-kerma-possua

Paista voissa possun suikaleet, älä mausta.

kaada ylimääräinen neste pois, kun olet kevyesti paistanut possun suikaleet.

Laita kattilaan 1,5 desiä vettä, sekoita joukkoon mausteita oman valintasi mukaan.

Minä maustoin timjamilla (kuivattu), paprikajauheella, suolalla, pippurilla, basilikalla (kuivattu) ja chilijauheella.

Anna lihojen kiehua noin tunti.

kaada liemi astiaan, älä hukkaa ja laita lihat takaisin kattilaan.

Laita kattilaan, smetana, kerma ja paprikat ja sekoita....kaada hieman keitinlientä mukaan.

Anna hautua miedossa lämmössä noin 20 minuuttia ja tarkista maku, jos tarvitset lisää mausteita, kaada lisää lientä....anna vielä sen jälkeen hautua miedolla noin 20 minuuttia, tarkista lihan mureus.

Kun liha on täysin mureaa, possu on valmista.

Kun liha kypsyy kerma-smetanassa laita lisukkeet valmistumaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 132g436kcal2.6g4g46.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g86g334kcal1.7g2.1g36g0g
Porsaan suikalepaisti,HK, miedosti suolattu, maustamaton307g326kcal52.2g1.5g12.3g0.3g
Paprika, punainen86g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2443kcal115g23.2g213g4g
Valittu annoskoko625g1222kcal57.5g11.6g106.5g2g
Annoskoko puolitettuna313g611kcal28.8g5.8g53.3g1g
Arvot/100g100g196kcal9.2g1.9g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271152