Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore69g6.9kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, 50g74g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Kurkku 56g6.1kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)107g192kcal24.5g0g8.5g0g
Kananmuna, keitetty 153g218kcal19.1g0.5g15.7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g116g289kcal20.8g1.7g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1484kcal133g17.6g93.4g4g
Valittu annoskoko625g742kcal66.5g8.8g46.7g2g
Annoskoko puolitettuna313g371kcal33.3g4.4g23.4g1g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804