Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 245g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 71g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Palsternakka 27g17kcal0.1g3.2g0.1g1.2g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 103g30kcal0.6g5.4g0.2g2g
Kasvisliemikuutio 5.4g16kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g269kcal9.6g38.6g4.8g15.6g
Valittu annoskoko625g134kcal4.8g19.3g2.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g67kcal2.4g9.7g1.2g3.9g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820