Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria247g494kcal21.7g24.7g34.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 247g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix56g28kcal0.8g5.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g28g250kcal0g0g27.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.3g8.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1646kcal48.4g81g125.8g2g
Valittu annoskoko625g823kcal24.2g40.5g62.9g1g
Annoskoko puolitettuna313g412kcal12.1g20.3g31.5g0.5g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823